Wie & Hoe?

Dit is Marloes Wooning - KouwenhovenWooning Web Solutions staat voor een persoonlijke aanpak,
snelle service en topkwaliteit!


Wooning Web Solutions is in december 2003 opgericht door Marloes Wooning - Kouwenhoven. Het dienstenpakket van Wooning Web Solutions loopt uiteen van simpele of complexe websites tot op maat gemaakte Content Management Systemen (CMS), uitgebreide webwinkels en online databases. Daarnaast wordt Wooning Web Solutions geregeld ingeschakeld als Tridion-specialist en voor advies inzake optimalisatie websites en internet marketingactiviteiten.

Werkwijze

De dienstverlening is breed terwijl uw wensen vaak uniek en specifiek zijn. Ervaring leert dat een oriënterend gesprek voor beide partijen direct een duidelijk beeld geeft van de mogelijkheden die passen bij uw organisatie.

Het web-ontwikkelingsproces van Wooning Web Solutions bestaat uit de volgende stappen:

  • Oriëntatie: Allereerst wordt er aandachtig geluisterd naar uw wensen om een duidelijk beeld te krijgen van waar u precies behoefte aan heeft.

  • Analyse: Hierna wordt gekeken naar alle aspecten van de website, waaronder opbouw, inhoud, vorm, techniek, hosting en beheer. Hieruit vloeit een plan van aanpak voort inclusief offerte. Indien u akkoord bent, tekent u de offerte en kan het proces beginnen.

  • Ontwerp: Aan de hand van de analyse wordt een aantal ontwerpen voor uw toekomstige website gemaakt. Deze ontwerpen worden aan u voorgelegd voordat er begonnen wordt aan de daadwerkelijke bouw van de website.

  • Bouw: De complete website wordt gebouwd op basis van gekozen ontwerp, inhoud en navigatie. Gedurende deze fase zal de website, met uw medewerking, getest en geëvalueerd worden.

  • Implementatie: De website wordt op uw eigen domein geplaatst en is vanaf dit moment “up and running”! Uiteraard kunnen wij eveneens de domeinregistratie voor u regelen!

  • Beheer: De website kan door ons of door uzelf beheerd worden. Dit kan door middel van een zogenaamd Content Management Systeem.