Algemene voorwaarden

Gebruik van informatie
De persoonsgegevens die u aan Wooning Web Solutions verstrekt zullen worden gebruikt om uw vragen te beantwoorden en om informatie te verstrekken over Wooning Web Solutions, alsmede haar producten en diensten. Ook zullen de gegevens worden gebruikt om uw opdracht(en) bij Wooning Web Solutions uit te voeren. Wooning Web Solutions kan daarbij gebruik maken van derden voor het verzamelen, opvolgen en verwerken van uw persoonsgegevens. Indien u uw persoonsgegevens aan Wooning Web Solutions heeft verstrekt en u wenst dat deze gegevens worden verwijderd of gewijzigd, wordt u verzocht contact met ons op te nemen. Wij zullen alle redelijke inspanningen doen om aan uw verzoek gevolg te geven.

Belangrijk om in deze te vermelden
Het kan noodzakelijk zijn, indien wettelijk vereist of door een gerechtelijk onderzoek of overheidsonderzoek, dat uw persoonsgegevens worden vrijgegeven.

Wooning Web Solutions behoudt zich het recht voor om deze privacyrichtlijnen op elk moment te wijzigen. Wij zullen de aanpassingen onmiddellijk op deze webpagina's weergeven.

Aansprakelijkheid
Deze website bevat voor bezoekers algemene informatie over Wooning Web Solutions, haar producten en haar diensten. Hij zal regelmatig worden gewijzigd. De informatie kan zonder vooraankondiging en op ieder moment worden veranderd.

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Wooning Web Solutions kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van de informatie. Wooning Web Solutions is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten of onjuistheden, noch voor de gevolgen van het gebruik van deze eventuele foutieve informatie.

Deze website kan links naar andere websites bevatten. Wooning Web Solutions is niet verantwoordelijk voor deze websites. De links naar andere websites worden aangebracht voor uw gemak en impliceren niet dat Wooning Web Solutions deze websites of de inhoud daarvan ondersteunt. Wij aanvaarden op geen enkele manier enige aansprakelijkheid voor de inhoud of het privacy beleid van deze sites.

Intellectueel eigendom
De gegevens op de website zijn het eigendom van Wooning Web Solutions. U mag de gegevens op deze website bekijken, kopiƫren, uitprinten en verspreiden op voorwaarde dat u:

  • de materialen uitsluitend voor persoonlijke interne doeleinden gebruikt. Gebruik voor openbare en commerciĆ«le doeleinden is uitdrukkelijk niet toegestaan.
  • de kopie van de gegevens voorziet van de volgende mededeling: ©2024 Wooning Web Solutions. Alle rechten voorbehouden.

Cookies
Deze website maakt geen gebruik van cookies.

Terug naar de website